визитки бланки папки пликове кубчета бележници планинги
картички и покани фактури работна документация фирмен стил
 
Значението на фирмения стил за ефективната бизнес-комуникация е безспорно. Изпълнени с високо художествено и полиграфическо качество, фирмената акциденция и фирмената документация са силен съюзник в деловите контакти - отразяват нивото и философията на фирмата, подчертават нейната солидност и надеждност

Рекламна къща КоректА изпълнява пълната гама от печатни бизнес-материали, необходими за ефективната работа на всяка фирма и организация.

ИЗГОДНО
Собствената база с машини за различни печатни технологии ни позволяват да намираме най-изгодния за всеки конкретен клиент и поръчка вариант.

ЕКСПРЕСНО
Супер-модерните машини за дигитален печат изработват поръчките експресно (от 20 минути до 1 час!), което е от особено значение за този вид печатни материали

УДОБНО
Поръчвайте по най-удобния за вас начин – по телефона, чрез факс, в Интернет, като извикате при вас рекламен специалист или директно в нашия офис.

ПРАКТИЧНО
Възползвайте се от специалните предложения за различните видове печатни бизнес-материали, както и от спестяващата пакетна програма “Фирмен стил”.
 
 
   
Последна актуализация на 23 Март 2006 г. в 20:00 часа