стикери етикети опаковки хартиени и PVC торби P.O.S. материали
менюта подложки за сервиране рекламни дисплеи клиентски карти
баджове обемни стикери търговски листовки оферти мострени албуми
 
Качествено изработени, съобразени с цялостната маркетингова и рекламна стратегия, търговските рекламни материали подпомагат пласмента на продуктите (услугите) и подчертават нивото на сервиз на фирмата.

Рекламна къща КоректА отпечатва и изработва всички видове търговски рекламни материали, необходими при промоцирането и дистрибуцията на вашите стоки и услуги.

ИЗГОДНО
Собствената база с машини за различни печатни технологии ни позволява да намираме най-изгодния за всеки конкретен клиент и поръчка вариант от дизайн, печатна технология и пост-печатни процеси.

БЪРЗО
Творческите и производствените екипи работят при оптимална организация - спазваме кратки срокове, поемаме експресни поръчки.

УДОБНО
Поръчвайте по най-удобния за вас начин – по телефона, чрез факс, e-mail, като извикате при вас рекламен специалист или директно в нашия офис.

ПРАКТИЧНО
Възползвайте се от специалните ни предложения за различните видове търговски рекламни материали, както и от спестяващите пакетни програми “За търговски обекти” и “За ресторанти и хотели”.
 
 
   
Последна актуализация на 23 Март 2006 г. в 20:00 часа