Голямото разнообразие от различни видове рекламни конструкции и локации (местоположения) на съоръженията позволява да се рекламира с голяма ефективност.
Ние поемаме цялостната реализация на вашата реклама чрез билбордове и лайтбордове – съгласуване на времеви график и локации, наем, изработка на голямоформатни платна, монтаж, поддръжка и демонтаж.
Защо разполагането на външна реклама чрез КоректА е по-изгодно и ефективно за вас?
Имаме преки договорни взаимоотношения за над 500 локации в София и страната. Не просто ще ви предложим свободните, а старателно ще подберем именно тези, които в максимална степен отговарят на вашите рекламни цели.
Нашата база данни се обновява ежемесечно с нови локации, актуални комбинирани оферти и сезонни отстъпки. Предоставяме ви данни за техническите характеристики и възможости на съоръженията.
Благодарение на договорените от нас рекламни пакети по определени локации, ви осигуряваме атрактивни отстъпки - до 10%! - от стандартната офертна цена.
Когато изработваме дизайна на вашия билборд, получавате и цялостен проект как се вписва в заобикалящата го градска среда.
 
Стандартни билбордове
Мега афиши
Стрийт вижън
Светещи касети "city light"
Лайтбордове
Специално изгодно предложение за билбордове и лайтбордове